lang_inaktiv_podklad_06_czlang_inaktiv_podklad_06_sklang_inaktiv_podklad_06_hulang_inaktiv_podklad_06_hr
baner_klub_plny_vyhod
Matrac ZAREN 3D Orthopedic

 

img_produkty_matrac_icon_01

img_produkty_matrac_icon_04

Ortop√©diai - K√∂sz√∂nve a matrac megfelelŇĎ anat√≥miai kialak√≠t√°s√°nak nyaki gerince az alv√°s sor√°n term√©szetes fiziol√≥giai helyzetben marad √©s egy s√≠kban a mellkasi gerincszakasszal, a fej √©s nyak s√ļlya egyenletesen eloszlik, ily m√≥don megelŇĎzhetŇĎ a testsz√∂vet-r√©tegekre √©s erekre kihat√≥ nyom√°s, s e t√©nyezŇĎk biztos√≠tj√°k az agy, gerincvelŇĎ √©s porckorongok megfelelŇĎ v√©rell√°t√°s√°t √©s helyzet√©t. 

Antibakteri√°lis √©s antiallerg√©n - A matrachuzatot  a juhgyapj√ļ √©s pamut k√©pezi, amelybe ez√ľstr√©szecsk√©k vannak bedolgozva. A juhgyapj√ļ a term√©szetes √∂ntiszt√≠t√≥ k√©pess√©g√©vel tŇĪnik ki, az ez√ľstnek  jelentŇĎs antibakteri√°lis hat√°sa van. Elsza-porod√°sukat. Ezt a tulajdons√°got fŇĎleg az allergi√°ban szenvedŇĎ egy√©nek √©rt√©kelik. 

img_produkty_matrac_icon_05

img_produkty_matrac_icon_02

L√©g√°teresztŇĎ √©s hŇĎszab√°lyz√≥  a matrac magv√°t 3D kapill√°risok h√°l√≥zata k√©pezi, huzata term√©szetes anyagokb√≥l k√©sz√ľl, a matrac oldals√≥ r√©sz√©n l√©vŇĎ lamell√°s szellŇĎzŇĎk garant√°lj√°k az √°tszellŇĎz√©st. A juhgyapj√ļnak hasonl√≥k√©ppen kitŇĪnŇĎ tulajdons√°gai vannak, mint a hŇĎszab√°lyoz√≥-k√©pess√©g ‚Äď alkalmazkodik az √Ėn testhŇĎm√©rs√©klet√©hez, √≠gy alv√°s sor√°n kevesebbet izzad, ezzel is cs√∂kken a megf√°z√°s √©s az √≠z√ľleti √©s izom-,  √©s az eg√©sz szervezetben kialakul√≥ gyullad√°sok  kock√°zata.

Tests√ļlykorl√°toz√°s n√©lk√ľl - K√∂sz√∂nve a 3D kapill√°risok sŇĪrŇĪ h√°l√≥zat√°nak a matrac rugalmasan alkalmazkodik az √Ėn testr√©szeihez, amelyek a matracba benyom√≥dnak √©s ily m√≥don eloszt√≥d√≥ nyom√°s alkalmazkodik a tests√ļlyhoz. Ez√©rt nem l√©nyeges, hogy milyen tests√ļlya van √Ėnnek-  a ZAREN 3D Orthopedic matrac teh√°t univerz√°lis.

img_produkty_matrac_icon_06

 

10 √©v garancia - A matrac magv√°nak elaszticit√°s√°ra, deform√°ci√≥j√°ra  √©s rugalmass√°g√°ra.  

 

Többet akarok tudniSnímka obrazovky 2014-03-04 o 18.39.41